Hoe inschrijven?

amp templates
  1. BEN JE NIEUW - Je hebt recht op twee gratis proeflessen. Als je daarna besluit om verder te gaan dan kan je de inschrijving opstarten. Het is niet mogelijk om op voorhand in te schrijven. De inschrijving gebeurt in de les.
  2. INSCHRIJVINGSFORMULIEREN - Je krijgt van de lesgever of iemand van het bestuur de inschrijvingsformulieren. Deze omvatten de inschrijvingsstrook, overschrijvingsformulier en een Medisch attest. De inschrijvingsstrook moet de volgende les afgegeven worden aan de lesgever. Met het medisch attest moet je naar de huisdokter zodat hij kan beoordelen of je mag turnen. Het medisch attest wordt best zo snel mogelijk ingevuld afgegeven gezien dit noodzakelijk is voor de verzekering.
  3. BETALING - met het overschrijvingsformulier kan je het bedrag betalen. Belangrijk hierbij is dat je volgende mededeling geeft: Naam van het kind; Groep x. Waarbij "x" staat voor de nummer van de groep. In uitzonderlijke gevallen laten wij cash betaling toe. Neem gewoon even contact op met het bestuur of de lesgever. Voor meer informatie over de prijzen klik je hier.
  4. KLAAR - Je inschrijving is volledig als zowel de inschrijvingsstrook als de betaling in orde is. Het medisch attest is noodzakelijk omwille van de verzekering. Door zich in te schrijven, verklaart men zich akkoord  met de privacy regels die worden gehanteerd door de GymFed en de KAT. En nu genieten maar.
  5. TERUGBETALING - In sommige gevallen wordt het lidgeld gedeeltelijk terugbetaald.  Ga dus zeker eens horen bij jou ziekenkas om te zien of jij in aanmerking komt. Je krijgt dan een formulier van hen mee dat door ons moet ingevuld worden. Zorg ervoor dat er een gele/rose of witte klever op het papier zit om de verwerking mogelijk te maken.
Contact

Email: lilyfred@skynet.be  
Phone: +32 (0)3 219 43 50
W: www.katvzw.be

Het verschil tussen talent en succes is...
Zweet


(boek Marco Hoogerland, Anton Kuijntjes)

© Copyright 2017 Koninklijke Antwerpse Turnkring - All Rights Reserved