Coronamaatregelen

Samen tegen Corona

  1. Alle lessen voor alle leeftijden zijn terug opgestart. De algemene coronamaatregels zoals hieronder aangegeven blijven wel van kracht.
  2. De KAT volgt, samen met de Gymfed, zowel de nationale als lokale maatregelen op de voet. We volgen de actuele regels gebaseerd op de verschillende kleurcodes. Momenteel is kleurcode Geel van toepassing.
  3. Wij vragen iedereen om zijn eigen drinken/eten en eventueel handdoek mee te nemen. Kom 5-10 minuten voor aanvang van de les aan. Zo moet je niet te lang wachten.
  4. Iedereen wast zijn handen voor en na de turnles. Handgel zal ook ter plaatse beschikbaar zijn. De lesgevers zullen mondmaskers dragen. Voor kleuterturnen verloopt alles normaal.
  5. Je blijft buiten wachten tot de andere groep vertrokken is of de lesgever toelating geeft. Er zullen dus nooit twee groepen tegelijk in de turnzaal zijn.
  6. De toestellen met handcontact worden ontsmet tussen de lessen. De turnzaal wordt regelmatig gekuist door de desbetreffende school.                                                   
  7. Er zullen cirkulatiemaatregelen zijn in de zalen waar mogelijk om de bewegingen naar de kleedkamers te regelen. Gelieve de instructies goed op te volgen.
  8. Na de les wassen en ontsmetten we onze handen opnieuw. 
Contact

Email: lilyfred@skynet.be  
Phone: +32 (0)3 219 43 50
W: www.katvzw.be

Het verschil tussen talent en succes is...
Zweet


(boek Marco Hoogerland, Anton Kuijntjes)

© Copyright 2017 Koninklijke Antwerpse Turnkring - All Rights Reserved

This website was built with Mobirise website templates